Nettisivupaketti

29,00  / kuukausi - 12 kuukautta

Haluatko edulliset nettisivut helposti?

Nettisivupakettimme on sinulle, joka tarvitset yksinkertaisen nettisivun, missä esitellään toimintaasi. Nettisivupaketti on edullinen ja helppo tapa avata verkkosivut. Me hoidamme kaiken tekniikkaan liittyvän, sinä toimitat ainoastaan haluamasi sisällön.

Aloituspaketin hinta on 29 e/kk (sis. ALV 24 %). Sopimus on määräaikainen vuodeksi kerrallaan, kuukausiveloitteisesti.

Sivustolla on yhdellä sivulla max 5 lyhyttä osiota.

Lue tarkemmat sopimusehdot alempaa.

-
+

Tiedot

Tuotekategoria:

Kuvaus

Tässä käydään läpi nettisivupakettien toimitusehdot. Asiakkaan tehdessä tilauksen, hän hyväksyy sopimuksen ja hyväksyy myös nämä toimitusehdot. Tämän lisäksi sopimukseen pätee myös Naisten kirjaston toimitusehdot, jotka luettavissa täällä.

Sopimus on määräaikainen vuodeksi kerrallaan, kuukausiveloitteisesti.

Sivut toteuttaa Sanncrea www.sanncrea.fi. Sivujen toteutuksessa voidaan käyttää myös Sanncrean alihankkijaa. Nettisivupaketin osalta Sanncrea omistaa asiakkuuden. Voit olla yhteydessä Sanncreaan sähköpostitse: [email protected].

Sivuilla käytetään asiakkaan omia kuvia tai vaihtoehtoisesti joko maksuttomia tai maksullisia kuvapankkikuvia. Maksullisten kuvien käyttölisenssi laskutetaan pakettihinnan lisäksi (hinta n. 9 e/kuva).

Asiakas vastaa itse verkkosivuille tuottamastaan tekstistä ja niiden tulee olla hyvän tavan mukaisia ja laillisia. Asiakas on vastuussa myös toimittamiensa kuvien sekä muiden materiaalien omistamisesta ja niihin liittyvistä immateriaalioikeuksista, tekijänoikeuksista sekä tavaramerkkien käyttöoikeuksista, sekä näihin rinnastettavista immateriaalisen vastuista ja velvoitteista. Asiakas on vastuussa luvattomasti julkaistun aineiston kaikesta haitasta ja vahingoista kolmansille osapuolille sekä oikeudenhaltijoille. Kolmannen osapuolen tulee olla suoraan yhteydessä asiakkaaseen omissa vaateissaan.

Yhteystiedoissa tapahtuvat muutokset päivitetään mahdollisimman pian, muut muutokset ja päivitykset sivuston sisältöön kerran vuodessa kuuluu hintaan. Ylimääräiset päivitykset sopimukseen sisältyvien lisäksi laskutetaan erikseen 50 e/h + ALV.

Paketin sisällöstä rajataan pois myös mahdolliset laajemmat muutokset, mihin Sanncrea ei voi itse vaikuttaa ja mitkä johtuvat esim. viranomaisten määräysten, lakien tai asetusten muuttumisesta (esim. GDPR). Näihin liittyvien muutosten kohtuulliset kustannukset voidaan laskuttaa erikseen.

Mikäli lasku jää asiakkaalla maksamatta, eikä asiakas ota yhteyttä pyytääkseen lisää maksuaikaa, sivut voidaan laittaa ”huoltotilaan”, jolloin niihin pääsy on väliaikaisesti estetty. Maksuviiveestä tulee ottaa välittömästi ja etukäteen yhteyttä [email protected] maksuajasta sopimiseksi. Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise sopimusta, mutta maksujen viivästyessä toimittajalla on oikeus lukita pääsy sivuille kunnes suoritus tai suoritukset näkyvät. Viivästyneet maksut eivät lisää voimassaoloajan kestoa.